Friday 18 June 2010

Γεύση Ελλάδας στις όχθες του Τάμεση


Ποιος θυμάται τις περσινές εκδηλώσεις με τίτλο η Αθήνα στο Λονδίνο; Κάτι ανάλογο, αλλά πιο εντυπωσιακό, διοργανώνεται και φέτος. Αυτή τη φορά θα έχουμε μια ελληνική παραλία στην όχθη του Τάμεση ή αλλιώς Greek Beach by the Thames.

Οι εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν ελληνικούς χορούς από το Λύκειο Των Ελληνίδων Λονδίνου, ελληνική μουσική (μπουζούκι, ΜοοSooToo και DJ), ελληνικά εδέσματα, μπύρες Mythos, ξαπλώστρες, beach volley, ρακέτες, και άλλα όχι τόσο ελληνικά (ποδόσφαιρο στην άμμο, face-painting) ξεκίνησαν σήμερα και θα συνεχιστούν μέχρι την επόμενη Κυριακή 27 Ιουνίου.

Δεν έχω φωτογραφίες να σας δείξω παρόλο που πέρασα από το χώρο προχθές και είδα τα σπιτάκια και την άμμο, αλλά πρώτον δεν ήξερα ότι ετοιμαζόταν Greek Beach και δεύτερον έκανε τόσο κρύο που δεν είχα διάθεση να σταματήσω για φωτογραφίες. Όποιος πάει, μην ξεχάσει να πάρει μαζί φωτογραφική μηχανή. Καλή διασκέδαση!

Ενημέρωση 23/6/2010: Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ΕΟΤ στο Facebook.

1 comment:

  1. Πόσο ζουπερτέλεια πρωτοβουλία όμως; Μπράβο και ξαναμαναμπράβο! Άντε να κατέβουν και λίγο οι τιμές στα ελληνικά νησιά, διότι προς το παρόν είναι πιο φθηνό να πας με την ίζι στο Λονδίνο και να αράξεις στην ψευτο-παραλία.

    ReplyDelete