Wednesday 13 May 2009

The Hellenic Times

Ένα νέο ελληνικό περιοδικό ποικίλης ύλης κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο. Εκδότρια είναι η γνωστή κι επιτυχημένη δημοσιογράφος κα. Μάρθα - Μαρία Χρυσομάλλη, που κατάγεται από την Καλαμάτα. Στο εξώφυλλο απεικονίζεται ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Σοφίας, που βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο και αποτελεί το εκκλησιαστικό και κοινωνικό επίκεντρο της Ελληνικής Ομογένειας του Λονδίνου.

Ανάμεσα στα πλούσια περιεχόμενά του βρίσκουμε αφιερώματα στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου, στην Εθνική Ομοσπονδία Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου, στην έναρξη της παρουσίας των Ελλήνων στο Λονδίνο, στα 60-χρονα του Καθεδρικού Ναού Αγίων Πάντων Λονδίνου, στην Έκθεση για το Βυζάντιο που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών και πολλά άλλα.

Το περιοδικό θα διατίθεται στα καταστήματα του κεντρικού και του βορείου Λονδίνου, τα οποία πωλούν ελληνικές εφημερίδες και περιοδικά. Επίσης δε, θα μπορεί όποιος επιθυμεί να γίνει και συνδρομητής.

Αξίζουν θερμότατα ευχαριστήρια και συγχαρητήρια στην κα. Χρυσομάλλη, για την ωραία αυτή πρωτοβουλία της. Ευχόμαστε το περιοδικό αυτό να βρει την ανταπόκριση που του πρέπει ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφερόμενα για τέτοιες εκδόσεις μέλη της Ελληνικής Ομογένειας στη Μεγάλη Βρετανία.

No comments:

Post a Comment