Sunday 22 February 2009

Camden-Hampstead Heath

Η χθεσινή μέρα στο Λονδίνο ήταν από τις ωραιότερες που θυμάμαι. Για άλλη μια φορά διαπίστωσα πόσο πολύ αγαπάει τον ήλιο αυτός ο λαός, έχει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του, διαφορετική από λαούς που τον έχουν στην καθημερινότητά τους. Αν το Λονδίνο έχει κάθε μέρα κόσμο, σήμερα είχε ακόμα περισσότερο. Παντού. Είδα κόσμο να κάθεται για καφέ! Έξω! Είδα ζευγάρια ηλικιωμένων στα παγκάκια του πάρκου, ξέρεις, απ'αυτά που έχουν χαραγμένη μια αφιέρωση σ'ένα αγαπημένο πρόσωπο. Είδα χαρταετούς, σκύλους, ποδήλατα όλα μαζί ανακατεμένα, όλα μαζί κάτω από έναν ήλιο. Κάτω από τον ίδιο ήλιο που περπάταγα επί 4 ώρες για να τραβήξω φωτογραφίες για το τελευταίο φωτογραφικό πρότζεκτ της σχολής. Αν και ξέφυγα λίγο από τις προδιαγραφές της εργασίας, δε με πείραξε καθόλου, ξανακοιτάω τις φωτογραφίες και χαίρομαι για την χθεσινή μέρα. Η σημερινή πάλι ήρθε να μας θυμίσει το παλιό, καλό, κρύο Λονδίνο..

Camden Bridge

singer

tea1

trees




untitled_panorama2


Walking down

neighbrhd2

3 comments:

  1. Τι έγινε, που πήγαν τα χιόνια;
    Πολύ καλή η ασπρόμαυρη φωτογραφία! Ελπίζω το project να στέφθηκε με επιτυχία.

    ReplyDelete
  2. Ααα, πάνε τα χιόνια Βασίλη, τώρα έχουμε..είχαμε δλδ ήλιο, σήμερα είχαμε συννεφιά και κρύο. Προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τον καιρό του Λονδίνου;;

    Το πρότεζεκτ είναι ακόμα σε εξέλιξη, απλά ήθελα να'χω υλικό σε περίπτωση που χρειαστεί. Η ασπρόμαυρη να σου πω την αλήθεια, δεν με ενθουσίασε και πολύ όταν την είδα αργότερα, αλλά έτσι 'πειραγμένη' νομίζω είναι καλύτερη.

    Σευχαριστώ πολύ.

    ReplyDelete
  3. Πολύ καλές φωτογραφίες! Σαν ταξίδι στο χρόνο.
    Καλημέρα

    ReplyDelete